vmbo4k

meneerriksen.nl

vmbo 4 kader

Onderwijs op afstand. Gedwongen door het corona-virus gaan alle lessen nu anders dan je gewend bent. Iedere docent probeert het onderwijs zo goed mogelijk te organiseren en Meneer Riksen doet dat op deze manier:


  • In Magister staat bij 'huiswerk' wat er iedere les van je verwacht wordt
  • Hier, op www.meneerriksen.nl staan instructiefilmpjes, uitleg en extra materiaal
  • Vragen stellen kun je aan het begin van iedere les in de Instagram live stream van meneer Riksen. Volg hem op Instagram  (meneerriksen.nl); hij volgt je ook terug. Aan het begin van iedere wiskundeles (volgens jouw lesrooster) start de live stream. Je kunt vragen stellen en je krijgt meteen antwoord. Als er geen vragen meer zijn, stopt de live stream.
  • Vragen stellen kun je ook via berichten in Magister. Je krijgt dan altijd antwoord, maar het kan maximaal 24 uur duren.


Leerstof

Hoofdstuk 5


De stof van hoofdstuk 5 kun je oefenen met de 31 oefenvragen in het document hieronder. De antwoorden staan ook onder in het document. Als je niet weet hoe je aan het antwoord komt, zoek de vraag dan op in de video hieronder. Alle vragen worden op volgorde behandeld. Je kunt vragen stellen via Instagram (meneerriksen.nl) of via een bericht in Magister. Er wordt zo snel mogelijk antwoord gegeven, meneer Riksen probeert dat binnen 24 uur te doen.

Hoofdstuk 6


Hieronder wordt de leerstof van hoofdstuk 6 in twee video-lessen uitgelegd. Bekijk de video's in je eigen tijd en maak de opgaven die in de video staan. Tijdens de lesuren wiskunde (jouw lesrooster) kun je vragen stellen via de Instagram live stream (meneerriksen.nl). Je mag ook altijd vragen stellen via een bericht in Magister. Er wordt zo snel mogelijk antwoord gegeven, meneer Riksen probeert dat binnen 24 uur te doen.

Hoofdstuk 7


Hieronder wordt de leerstof van hoofdstuk 7 in drie video-lessen uitgelegd. Bekijk de video's in je eigen tijd en maak de opgaven die in Magister bij het huiswerk staan. Tijdens de lesuren wiskunde (jouw lesrooster) kun je vragen stellen via de Instagram live stream (meneerriksen.nl). Je mag ook altijd vragen stellen via een bericht in Magister. Er wordt zo snel mogelijk antwoord gegeven, meneer Riksen probeert dat binnen 24 uur te doen.

2019 -  Meneer Riksen is docent wiskunde in het vmbo en mbo. Het materiaal op deze site mag vrij gebruikt worden voor alle onderwijsdoeleinden.